Kasap Servet'e Futbol Yasaklansın!

2

Saat: 09:50 | Yazar: Burak Doğan

Ben böyle spor, böyle sporcu ahlakı, böyle bir terbiyesizlik görmedim.. Bugüne kadar çok maç izledim, elbette çok sert hareketler gördüm ama en çekemediğim, en dayanamadığım, en sinirimi ayağa kaldıran olaylar bu bilerek kasıtlı yapılan hareketlerdir. Bir sporcunun, kendisi gibi ekmeğini spor yaparak kazanan meslektaşına, bu hareketleri yapması, emeğini çalmaktır, hırsızlıktır. Elbette kasap Servet'ten bahsediyorum.

Servet, daha önce Fenerbahçe'de de oynamıştı. İyi veya kötü oynadığı futbolla ilgim yok şu anda. Ara sıra dengesiz hareketleri olurdu ama, dengesizlikle kalırdı, saçma fauller yapardı, elini kolunu bacağını tutamazdı.. Ama dün akşamki hareketi bugüne kadar kimseye yapmadı.

Resmen maçı izlerken nabzım 150'ye fırladı, kendimden geçtim.. Neydi ki alıp veremediği Semih'le? Sadece rakibin başarılı bir futbolcusunu, sadece o maç için sakatlamaya değer miydi? Sonra Semih'i arayıp özür dilemiş, kasıtlı yapmadım demiş.. Geçeceksin bunları Servet efendi.. Top Semih'in ayağına gelmesini bırak, ayağından çıktığından itibaren senin faul yapma süren 1 saniye.. O tekmeyi oraya atasıya kadar, oraya giden bacağını 4 defa çeker, tekme atmamak için elinden geleni ardına koymazdın! Ama nerde sende o sporcu ahlakı.. Zaten Kadıköy'desin, paçavra gibi atıldığın takıma kendini göstereceksin değil mi? Yazıklar olsun.. Fenerbahçe, senin takımdan gönderdiğinde bütün Fenerbahçeliler olarak sevinmiştik ama, başarısız olsanda, topları ıskalasanda bizim oyuncumuzdun. Artık öyle birşey yok. Keşke öyle bir pozisyonda aynı durumda sende kalsanda anlasan Semih'in çektiklerini.. Senin takım arkadaşın O, hem milli takımdan hem de eski takımından.. Yazık yahu..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Kesinlikle katiliyorum. Hic yakismadi bu yaptigi, centilmenlik yapmasi lazim. Bu arada cok guzel bir futbol blogu buldum. Ilginizi cekebilecek super goller var.

     
  2. Burak Doğan |

    Yani 2 aylık mevzuda olsa haklısın..:) Reklamasyonda bedava bizde hemde:)

     

Yorum Gönder