Asus Eee PC'ye İşkence!

6

Saat: 12:37 | Yazar: Burak Doğan

Asus Eee PC, halen memleketin insanlarının rüyalarını süslemekte.. 7" lik boyutları, 2/4/8 GB'lık seçenekleri ile, Linux ortamında çalışan bu bıdıcık aygıt (Windows ile çalışanlarda satışa çıkmaya başlamış) 299$, 349$, 399$ ve 499$ olmak üzere çeşitli fiyatlarla Amerikada satışta. Çeşitli özellikleri var, yenisi çıkıcak, 8" olan çıkacak 10" olan çıkacak falan filan. Buralar konumuzla esas alakalı olan bölüm değil.

Esas mevzu, bu güzelim aygıta yapılan işkence.. Her türlü işkenceye maruz bırakılmış, birde videosunu göstermişler.. Herhalde para fazla geldi, hadi dediler bari bi test yapalım edelim.. Bizimde reklamımız olsun, Metacafe'den kazandıklarımızla çıkartırız parasını:D Soğutuyorlar, ısıtıyorlar, açık atıyorlar kapalı atıyorlar.. Fırlatıyorlar falan.. yazık o aygıta.. Buyrun çaresizliğimi sizde paylaşın..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

6 Yorum

  1. Adsız |

    Bir dergide görmüştüm bu aleti. Elime ilk geçen parayla almayı düşünüyordum. Gerçekten çok sağlammış.

    Alette sabit disk yok. Flash bellek var. Seninde yazdığın gibi 2/4/8 gb'lık flash bellek seçenekleri var. Açıkcası flash belleğin olması bir artı. Laptoplar gezerken diskin çizilme riski var. Ama bu alette flash bellek olduğu için böyle bir risk yok. Yani taşınabilirlik açısından büyük bir artı. Ayrıca ekran fazla büyük olmadığı için aşırı enerji harcayacağınıda sanmam. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Hani bi Wifi olan bi mekâna gidersiniz, internette dolaşmak; işlerinizi halletmek istersiniz bu alet tam size göre.

    Videoya gelince. Aynı çaresizliği paylaşıyoruz :) Bu videoyu çekenler tam çakalmış. Yanımda yapsalar öyle birşeyi tekme tokat girişirim. Yazık makineye.

     
  2. Burak Doğan |

    Aynı zamanda 2 gb ve 4 gb'lık versiyonlar 512 mb ram, 8gb hafızalı olanlarrn ram'i ise 1 gb.

    Yakında Asus Eee PC hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum, alma aşamasındayım çünkü, herkesde bundan faydalanmış olur..

    Parçalayan adamlar mı? Görmeyeyim yolda onları ben..:)

     
  3. jr.otopsi |

    (: alan var alamayan var kardeşim :) emrah moduna girdim izlerken

     
  4. Adsız |

    Detaylı bir yazı yazarsan süper olur. Böyle bol resimli, hatta kullanırken birde video çekersen... Çok mu şey istedim :)

    Ama sana tavsiyem hemen alma. Çünkü 2 ay içerisinde muhtemelen ucuzlayacak.

     
  5. Adsız |

    Para çok demek ki adamlarda bende Asuscuyum ama kıyamam valla

     
  6. Burak Doğan |

    Para çok meselesi değil elbette olay, adam muhtemelen bu yaptığı görüntü ile, 10 asus Eee pc alacak parayı çıkarmıştır.. Bakın biz bile bulduk izliyoruz:)

    Oğuzhan şöyle ki, Amerika'dan bir arkadaşım geliyor, 349 dolar dedi, dayanamadım, tut kafasından getir bana dedim.. 4gb olandan aldım 512 Ram, 8gb da ek olarak flash kart aldım:) Hard diskimi büyüttüm böylece..

    Blog yazabilmek için çok güzel bir aygıt olarak düşünüyorum, çünkü tamamen taşınabilir ve her yere götürülebilir durumda. Olcak olmıcak yerlerde sunum yapmamız gerekiyor, içindeki open office ile olay süper çözebilirim diye düşünüyorum.

    Önümüzdeki hafta elime ulaşsın, her türlü ayrıntısını yazacağımdır..:)

     

Yorum Gönder