Sarhoş Hakem

2

Saat: 15:18 | Yazar: Burak Doğan

Bir süredir çok sevdiğim uzun uzun yazılar yazmaktan uzak kaldım malesef.. Gerek iş yoğunluğu, gerek yüksek lisans final ve ödevleri, sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerim beni bu hale soktu. Gerçekten bir görevi üstlenmişseniz, başarıya ulaşasıya kadar bazı şeylerden feragat etmeniz gerekebiliyor ve bu feragat ettiğiniz şeylerin ağırlığı ne kadar çoksa, başarınızın yoğunluğuda o kadar artıyor.. Buda, hayatın bizi sürüklemesini değil, bizim hayatımızı istediğimiz yöne sokmamızı sağlıyor..

Kısa bir girizgahtan sonra, bu aralar, yapmayı özlediğim şeyleri yapan, yazdığım yazılar doğrultusunda yazan, kafama çok yatkın işler yapan çeşitli bloglar keşfettim, sürekli kaçırmadan bu blogları okuyor, takıldığım online menajerlik oyununu oynuyor ve kişisel işlerimi halletmeye çalışıyorum.. Mesela;

Haute Couture.. Gündeme dair eleştirel yazılar, Fenerbahçe ve Spor içerikli yazılar ile niceleri..
Deli Profesör.. Bloga girdiğinizde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız..:)
Aceto Balsamico.. Türkiye'nin 1 numaralı Futbol Blogu..

Başlıcaları bunlar.. Sanırım, yazmaktan daha çok takip etmeye başlayınca insan, takip ettiklerinide paylaşmak istiyor..

Bu arada, Emre sağolsun, yeni yorum sisteminide sonunda entegre etti bloga.. Artık yazılarımızın altında yorum yapma kutusu otomatik olarak çıkıyor.. Yorum yapmayı daha çok teşvik eden bir eklenti olduğundan kullanmak istiyordum, oda hallolmuş oldu.. Ellerine sağlık Emrecim..

Ve artık başlığın gerektirdiği video.. Hakemin biri, maçın ikinci devresine oyuncular çıkmadan önce çıkıp, bu şekilde hareketler sergilerse sizin tepkiniz ne olurdu ki.. Benim için, amatör küme maçında A takımı 12-0 galipken ve B takımı korner kullanırken, kornerden gelen topa mükemmel bir vole yapıştıran ve gol atan hakemden daha takdir edilesi bir hareket değil ama, yinede baya etkileyici.. 2 numaraya kendisini koydum..:)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Deli Profesör |

    Ben mahçup olmayayım da kimler olsun :D

     
  2. Burak Doğan |

    Ne demek ne alakası var.. Sadece bu aralar yazamadığımdan, başka yerleri okuyabildiğimi farkettim, onları yazdım.. Yalan mı sölices bide ortalığa:p

     

Yorum Gönder