Millet Hala Gizli Güçleri Arıyor

0

Saat: 16:28 | Yazar: Burak Doğan

Yılmaz Özdil döktürmüş yine bugün.. Birileri kalkıp bu terörün adını koymayalım diyerek belki başkasıdır diye kaçamak yol arıyor, diğeri kalkıp bunun adı belli alemi cihan duydu sen uyuyor musun lanetle bunları diyor. Yani sonuç olarak 18 kaybımızın cenazesinde bile birlikte olamaya çalışmayan "%67'nin bir temsilcisi" ve "%20'nin bir temsilcisi" var memleketimizde.. Bakın ne demiş..

***

"Ne malum PKK'nın işi olduğu?"
"Üstlenmedi ki..."
Ahali, Ergenekon’la Mergenekon’la kafayı bozdu; inanmak için "PKK’dan resmi açıklama" bekliyor!
Yılbaşından beri kaç şehit var?
71.
22 Temmuz seçiminden beri?
132.
Daha nasıl inandırsın PKK?

***

Sanki daha önceki yapılanlardan farklı bir düzen, daha farklı bir yapı söz konusu.. Daha önceki yapılan bombalamalardan ne farkı varsa... Önemli olan orası değil, birlik beraberliki uzlaşmanın yıkılmaz kalesi olacağız diyenlerin, en zor günde bile bunu başaramaması..

Son zamanlarda gördüğüm en güzel paragraflardan biri ise, yazının sonuna gelmiş. Eline sağlık Yılmaz Usta..

****

Tarikatlar cirit atıyor, din bezirgánları demokrasi kahramanı olmuş, Atatürk Hitler’e benzetiliyor, Humeyni’yle kıyaslanıyor, hapiste yatan kadını çıkarıp Meclis’e sokuyorlar, Genelkurmay Başkanı’nı içeri tıkmaya çalışıyorlar, PKK’nın katlettiği insanlarımız Karacaahmet’e sığmıyor, Avrupa hafriyatçıları almış balyozu kolonlarımıza kolonlarımıza vuruyor; bırak kıçımızdaki donu, faiz marifetiyle kanımızı emiyorlar, kanımızı... Ve her şey, alenen, kabak gibi, gözümüzün önünde oluyor.

Millet hálá, gizli güçleri arıyor!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder