THY'den Bedava Kontör

0

Saat: 15:17 | Yazar: Burak Doğan


İştcell, artık size konuştukça mil kazandırıyor, hatta ardından birde millerinizi kontör / dakikaya çevirmeye izin veriyor. Bunun yoluda gayet basit, İşTcell ve Miles&Smiles üyesiyseniz "MIL (Miles&Smiles no)" yazarak 5773'e yolluyorsunuz. Her ayki faturanızın 3 katı kadar Mil biriktiriyorsunuz. Yani 100 YTL'lik faturaya 300 Mil ekleniyor hesabınıza.. Kontürlü hat kullananlar ise, yüklediği kontürün yarısı kadar mili hesabına eklemiş oluyor. Burası olayın Turkcell kısmı. Şimdi gelelim bizim kullanabileceğimiz bölüme:)

Kendi millerimizi de kontör / dakikaya çevirebiliyoruz. Pek insaflı bir çevirme olmasada, Miles&Smiles kartı olan, bugüne kadar uçtuğu millerini işleten, ama 3 yıl içinde kullanılması zorunlu millerini harcayacak kadar biriktiremeyen üyeler için gayet kullanışlı. Örneğin 2005 yılında uçtuğunuz uçuşun ardından bir miktar mil kazandınız. Bugüne kadar harcayamadınız ve bu miller 2008 yılı sona erdiğinde tarihe karışacak. Dolayısıyla bu milleri kontöre çevirmenin tam zamanı. Bu çevirim işlemi için yapmanız gerekenler Turkcell'in bu adresinde anlatılmış. Ben sadece buraya kontör alma kısmını yazıyorum, geriye kalan tüm ayrıntıları yukarıdaki adresten öğrenebilirsiniz..

Kampanyadan kontör/dakika kazanmak için geçerli diğer şartlar:

* Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell'liler milleri ile, kendi Turkcell hattı ya da başka birine ait Turkcell hattı için mil karşılığı kontör veya dakika alabilirler.
* Üyelik hesabından, her kontör için 15, her dakika için 40 mil düşülecektir.
* Bir Turkcell'li Miles&Smiles üyesi, 1 ay içerisinde en az 250 kontör/100 dakika, en çok 1500 kontör/3000 dakika değerinde mili çevirebilir. her bir üye hem kontör hem dakika alabilir.
* Kontör/dakika talebi sadece Miles & Smiles kartının tanımlı olduğu Turkcell hattı tarafından gerçekleştirilebilir.
* Miles&Smiles kartının tanımlı olduğu Turkcell hattı tarafından istenilen Turkcell hattı için kontör/dakika yüklemesi gerçekleştirilebilir.
* Hazır Kart'lılar için alınan kontörler, talebin Turkcell'e ulaşmasından sonra 24 saat içinde ilgili hatta yüklenecektir. Kontörler her yöne ve her servis için geçerli olacaktır.
* Turkcell faturalı hatların dakika talepleri ise, ilgili hattın bir sonraki fatura dönemine yansıtılacak ve Turkcell'den Turkcell'e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır. Kontörlerin kullanımı için herhangi bir zaman sınırı yoktur. Dakikaların ise yüklemenin yapıldığı tarihten itibaren en geç 3 (üç) fatura dönemi içinde kullanılması gereklidir.
* Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ya da 444 0 849 THY Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
* Turkcell ve THY, kampanya koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme haklarını saklı tutar.

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder