Deivid'e Hayat Nasıl Zor..

6

Saat: 12:33 | Yazar: Burak Doğan


Hayat bazen gerçekten acımasız oluyor değil mi.. Deivid'in yaşadıkları da hayatın soldan kalktığı günlerden birine denk gelen bir kişinin nelerle karşılaşabileceğine malesef çok güzel bir örnek.. Hayat, Brezilyalısına, Türküne, zenginine, fakirine bakmadan ince ince gösteriyor kendini..

Önce ayağı kırıldı, sonra annesini kaybetti... Son iki gün içinde Fenerbahçe kampında yürek yakan dramlar yaşandı. İlk acıyı arkadaşlarının sıcak ilgisi ile atlatmaya çalışan Brezilyalı futbolcunun gece yarısı telefonu çaldı.. Arayan kişi, “Annen öldü” dedi, konuşamadı, telefonu kapattı..

Olayı öğrenen Alex, Roberto Carlos, Volkan, Semih, Lugano, Edu ve bütün takım arkadaşları odasına geldiler. Deivid ağlıyordu. Onların da gözleri doldu. Kapı açıldı, içeriye Aragones girdi. Gördüğü tablo karşısında o da duygulandı. Deivid’in saçını okşadı, sonra da futbolculara dönerek, “Biz bir aileyiz. İyi günde de, kötü günde birbirimizin yanında olacağız” dedi. Arkasından da Volkan Ballı’ya şu talimatı verdi:

“Deivid Brezilya’ya gidecek. Yanında da kulübü, bizleri temsilen bir kişi olsun. Hemen uçak biletlerini alın!”

Tercüman Mahmut’un Deivid’le birlikte gitmesine karar verildi. Sabah bavullar hazırlandı. Münih’te ameliyatını yapan doktor arandı. Durum anlatıldı. Doktorlar, “Gitmesin.. 15 saat uçak yolculuğu ameliyatlı ayağında ödem yapar, Appiah gibi mboli olabilir” deyince kampta ikinci bir şok yaşandı..

Bu durum Brezilyalı futbolcuya nasıl anlatılacaktı.

Önce Alex yanına gitti; “Zor günler geçiriyorsun. Annenin cenazesine gitmeni biz de çok istiyoruz. Ama doktorlar izin vermiyor. Futbol hayatın sona erebilir. Kararı sen ver” dedi.

Deivid bir kez daha yıkıldı. Arkadaşları teselli ederken, doktorlarla bir kez de kendisi konuştu. Aynı sözleri duyunca, Brezilya’ya telefon etti ve “gelemeyeceğini” söyledi..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

6 Yorum

  1. Deli Profesör |

    Bi insan için verilmesi zor kararlardan biri. Hayatını devam ettirmesini sağlayacak futbol için annesinin cenazesine bile gidememek. Böyle içli durumlar gerçekten fanatiklik tanımıyor. Futboldan kopuk biri olduğum için bilgim de olmuyor. Şu an şu yazıyı okurken çok üzgün hissettim kendimi. Ki bu üstüste yaşanan durumlar onun psikolojisini ve futbolunu da kötüleştirecektir.

     
  2. yesilsaglikli |

    Aksilikler gelince üst üste geliyor. Bir fenerbahçeli olarak deivid'e çok üzüldüm. Buda futbolun cilvesi galiba, bir sakatlık kariyerinizi bitirebiliyor. Unutulmaz fenerbahçeli Rıdvan Dilmen'in kariyeride Yesiç'in faulü ile bitmemişmiydi

     
  3. Adsız |

    gerçekten çok üzücü bir olay... Gerçekten kendimi olayın içinde gibi hissettim

     
  4. Investor |

    Gerçekten çok üzücü...

     
  5. Adsız |

    Malesef hayat cok zor ve herkese cok zor...

     
  6. Burak Doğan |

    Bu olay, insanı sadece futboldan değil, tüm yaşamdan bile soğutabilir resmen.. Çok üzücü..

     

Yorum Gönder