Akdeniz Birliği'nde Çağdaş Türkiye Görüntüsü!

8

Saat: 17:51 | Yazar: Burak Doğan

"Fransa'da "Akdeniz İçin Birlik" zirvesine katılan bazı hükümet ve Devlet Başkanlarının eşleri zirveye damgasını vurdu." Bir gazete başlığı olduğu ne kadar belli değil mi? Hatta Hürriyet'te bu yazının olduğunu söylersem hiçde şaşırmazsınız.. Evet aynen o şekilde.. Ama ne kadar haklı olduklarınıda birazdan fotoğraflarda görücez..

Fransa'da 14 Temmuz ulusal gün kutlamaları da başkent Paris'in Champs-Elysees meydanında düzenlenen askeri geçit töreniyle başlamış. Askeri geçit törenine, 13 Temmuz'da düzenlenen "Akdeniz İçin Birlik" zirvesine katılan bazı hükümet ve devlet başkanları da katılmış. Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Filistin Cumhurbaşkanı Mahmud Abbas, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, töreni Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile şeref tribününden izleyen liderler arasında yer almış. Bende bu liderlerin, eşleri ile çekildiği fotoğraflardan bir demet sunmak istedim sizlere..

İlk sırada Başbakan ve Eşi yer alıyor... Ardında Suriye'nin Devlet Başkanı, Fransa'nın Cumhurbaşkanı, Yunanistan Başbakanı, Katar Emiri, Slovenya Başbakanı ve İsviçre Başbakanı eşleriyle beraber yer alıyor. Bulabildiğim fotoğraflar bunlar. Sırayla bütün fotoğraflara bakmanızı istiyorum. Küreselleşen dünyada, her gün gelişen, her gün enflasyonu düşen, her gün daha da çağdaşlaşan, her gün batıya bir adım daha yaklaşan Türkiye resmi mi var karşınızda? Yoksa sizce başka birşey mi..

Tayyip Erdoğan - Emine Erdoğan

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve Eşi Carla Bruni

Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis ve Eşi

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al-Thani ve eşi Mozah Bint-Nasser Al-Missned

Slovenya Başbakanı Janez Jana ve eşi

İsveç Başbakanı Fredrik Reinfeldt ve Eşi

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

8 Yorum

  1. Adsız |

    çağdaşlık eğer çıplanmaksa inanın o zaman hayvanlar bu düşüncedeki insanlardan çok daha çağdaş ve ilerideler... yanılıyormuyum?...

     
  2. Burak Doğan |

    Hayat Acıdır.
    Biberde Acıdır.
    O zaman Hayat Biberdir.
    Yanılıyor muyum?

     
  3. Adsız |

    biber acıda olsa insanda bir damak tadı bırakır.
    ya insanın eşini açıp başkalrının göz önüne sermesi kimde, ne tad bırakır?

     
  4. Burak Doğan |

    Amaç kimsede tad bırakması değil ki.. İnsanın başında örtüsü olmadığı zaman sizde çok kolay tad bırakıyor herhalde..

     
  5. Adsız |

    Açık giyinmenin amacı karşı tarafta bişeyler uyandırmak değildir, mevzuuyu çok yanlış bi taraftan yakalamış isimsiz arkadaş

     
  6. Adsız |

    yahu bu aymaz düşüncelerinizi bırakınız artık,
    insanların giyim kuşamlarına bakacağınıza ilimde, teknikte, fende neler yaptınız, bunlara bakın,
    insanların kıyafetleri ile uğraşmayı bıraktığımız gün zaten muasır medeniyetlerin seviyesini yakalamayı bırakın onların üstüne çıkmış olacağız, dönün bakın son 8 ayda neler tartışıldı, konuşuldu, "ne elde ettik peki" kocaman bir hiç, yine hükümet aynı hükümet, devlet aynı devlet, eğer korkunuz İran olmaksa korkmanıza gerek yok, hiçbir zeka özürlü insan iran gibi yobaz olmayı istemez, islamiyetin özünü bu şekilde boşaltan bir devlet zaten islamı temsil edemez, sadece bizim sizin yakıştırmamız bu şekilde.
    saygılar, ilerlemeye bakın.

     
  7. Adsız |

    amanhem adlı kullanıcıya kesinlikle katılıyorum. yapıcı şeyler ile uğraşmalıyız, hem de hemen şimdi başlamalıyız!
    zaten birbirimizi yemekten yeterince geciktik..

     
  8. Burak Doğan |

    "İnsanların kıyafetleri ile uğraşmayı bıraktığımız gün zaten muasır medeniyetlerin seviyesini yakalamayı bırakın, onların üstüne çıkmış olacağız"

    Bundan bir süre önceye kadar bu konu neredeyse tartışılmıyordu bile, hiç ortada bu şekilde kışkırtmalar yoktu.. Kimse etrafında kıyafeti farklı diye kimseye başka gözle bakmıyordu. O kadar üstüne gidildi ki konunun, kutuplaşma yaratılmaya çalışıldı ve bu başarıldı.

    Hiçkimse belki İran olmayı istemez, ama düşüncesi, giyim kuşamı her yere serbest bırakalım diyenler, devletin en önemli noktalarına yerleşip bunu bizlere çaktırmadan yapıyorlar ise, bir gece ansızın, o olmak istemediğiniz yerde kendinizi bulabilir ve elinizde bunu değiştirebilecek hiçbir güç kalmayabilir..

     

Yorum Gönder