Bunualıyorum.com'dan ALMAYIN!

2

Saat: 14:07 | Yazar: Burak Doğan

Bunualiyorum.com ile başlayan zorunlu mail trafiğimin temellerinin atıldığı gün, 02.04.2007 idi.. O gün, çok beğendiğim "Chess Shot" isimli "shot bardağı/satranç takımını", ilk defa gördüğüm siteden almaya karar vermiştim. Bu kararı almamdaki neden, internette bu "her gün ayrı bir parçayı satan alışveriş sitelerinin" tanıtımını okuduğum bir internet yazısıydı, hatırlamıyorum neredeydi ama, ikna olmuştum ve güven vermişti site bana. Ve 2 Mart tarihi süper mail trafiği için harika bir başlangıç olacak, ulaşamadığım internet sitesine türlü yollar deneyecektim.

Bu internetteki alışveriş maceraları gün geçtikçe her yerde duyulmaya başlandı. Geçen gün, Hoş Muhabbet blogunda, indirim tv ile okuduğum bilgilendirici yazı!dan sonra, alışveriş yapacağımız her yere dikkat etmemiz gerektiğine kanaat getirdim. Hatta, yılbaşından beri Hepsi Burada sitesinde bile bir sürü sorunlar mevcut.. 1 ay içinde, 3 arkadaş, 3 ayrı alış veriş yaptık. 1'i kitap (15 gün sonra farklı bir kitap geldi, yapacağımız ödev yalan oldu, illallah dedik, kitabı değiştirmedik. Bunun için ayrıca arayıp özür bile dilemediler!), 1'i ev telsiz telefonu ( 10 gün sonra arayıp başka rengi var versek olur mu dediler), 1'ide hala beklediğimiz başka bir telefon.. Neyse en azından hepsi burada'ya ulaşabiliyoruz amai Bunualıyorum.com'a ulaşmak imkansız!!

2.4.2007 tarihinde Chess Shot'umu sipariş verdim.. 3 gün geçti, 5 gün geçti ses yok. Aramak zaten imkansız, çünkü mailden başka bir yolla ulaşamıyorsunuz. Oda onların insafına kalmış yani.. İkinci mailime cevap verdiler, işte gümrükte takıldı haftaya çıkacak şeklinde.. Yine bekledik, yine sonuç yok.. Yine mail yazdım, hemde bombardımana başladım, cevap yok. www.sikayetvar.com sitesine yazdım, cevap var, çözüm tabiiki yok.. İşte hesabınızı verin paranızı geri yatıralım falan diye ama öyle bir gelişme hiç olmadı.. Aşşağıdada verdiğim 25 YTL'nin alındığı, kargonunda ödendiği güzel bir şekilde belli oluyor..

Nitekim, elimdeki bu belgelerle ve ödeme yaptığım görünen ekstremle bir başvuru yapmanın zamanı geldi sanırım.. Kaybolan 30 YTL değil tabiiki olay, herhangi bir telefon yazmadıkları gibi, hiçbir şekilde işlerine gelmediği için de ödeme geri yapmamaları.. Bakalım sonuç ne çıkacak..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    www.bunualiyorum.com Güvenli bir siteye benziyor ama...

    Eğer gerçekten böyle bir olay olduysa bir hukuk sitesine başvur, ya da tüketici sitelerinde biraz gezin, sor soruştur, site haksızsa mahkemeye dahi ver.

    Tüketici Mahkemeleri'nde kazanan genelde tüketici olur. Çünkü Tüketici Dernekleri senin başvurunu iyice incelerler, ona göre dava açarlar.

     
  2. Burak Doğan |

    Bu yolada başvuracağım artık.. Zaten mesajlara cevap falan verdikleri yok..

     

Yorum Gönder