String Dikizine Son!

4

Saat: 21:02 | Yazar: Burak Doğan

Ve sonunda bence "Don" u tahtına geri döndürecek icat geldi.. Adı: "Hip-T" Yani popo tişörtü!! İlk önce asıl mevzumuz olan, ortada gezinen ve gösterilmeye çalışılan, hatta gözümüze sokulmaya çalışan "string ve don" ikilisinin akıbeti.. Solda gördüğünüz gibi, son zamanlarda, bakanlar kurullarına giren, belediyelerin bile ceza kesebilecek duruma geldiği, rahatsızlık verici görüntülerden 1 örnek var.. Hip - T'nin yaptığı ise, body ile kotun arasını bir parça lycralı kumaş ile kapatmak.. Yani neredeyse straplez bir body'nin yaptığı işin aynısını yapıyor, sadece daha aşşağıyı kapatıyor. Kapatıncada ne hale geldiğinin örneklerini burada sizinle paylaşacağım..


Artık anneler, "belini kapat kızım" nidalarından kurtulacak bence.. Çünkü çözüm, gerçekten sorunu kökünden kazıyacak cinsten. Hatta bazı üretilen teorilere göre, stringlerin satış sayısının artmasının nedenide, düşük bel pantolonların ortaya çıkardığı pamuklu "don"lar.. Çünkü görüntüsü, diğerine göre hiç çekici değil.. Dolayısıyla, artık kötü görüntü sergileyen donlarla beraber, Hip-T mükemmel bir ikili olacak ve pamuklular geri gelecek! Hemde bu resimdeki gibi desenlileri mevcut, düzleri mevcut renkleri mevcut. Alın gömleğinizin altına giyin, bodynin altına giyin, giyin giyin çıkarın, ama annelerin korktuğu gibi belinizi mutlaka koruyun:)



Olayın birde, obezite tarafı var tabi.. Bunu düşünen adam, onuda düşünür.. Düşünsenize, düşük bel giymek istiyorsunuz ama body ile arasında kalan yerden fırlayan yağlar canınızı o kadar sıkıyor ki.. Gerçekten kötü görüntü. Hemen çözümümüz hazır.. Hem düşük bel kot giymenin keyfine varıyoruz hemde fırlayan yağ kesecikleri içeride kayboluveriyor..

Bence yerinde bir buluş.. Daha önce dediğim gibi pamukluya dönüş yaptıracak bir buluş. Özellikle Amerikada bu yüzden ceza yiyenlerin sayısı hiç az değilken, onlar içinde bir korunma yöntemi bile olabilir.. Kullanılma alanı çok.. Belinden üşüyenler varsa, onlarda edinip kullanabilirler mesela:)

Geyiğin sonu yok, ama bu aygıtın işlevi çok..:)

Bigumigu'da gördüm, oda Moda Trenden in! den almış.. Ama esas kaynak MyHip-T !!






İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Esra :) - kadincablog.blogspot.com |

    sanırım artık bunlara gerek kalmayacak çünkü yüksek beller geri dönüyor :)

     
  2. Burak Doğan |

    Ya ama yüksek belde dönmesin yani.. Oda çok güzel değil:) Çözüm bu:p

     
  3. Adsız |

    yaşasın bundan sonra dötümüz görünmeyecek... kullanışlı geldi banada sende baya bi övmüşsün.. ama etrafta göremedik daha bir başkasında görelim nası oluyo ondan sonra artıkın... :)

     
  4. Burak Doğan |

    Hehe:)Vallaha etrafta çok dolanmayacaklar artık:) Ama bu Amerikada moda olmuş durumda, buraya anca gelir:)

     

Yorum Gönder