A.R.O.G, Son Osmanlı ve Recep İvedik Fragman Karşılaştırmaları!

4

Saat: 09:24 | Yazar: Burak Doğan

Bugüne kadar, genelde, yılda 1 kez Cem Yılmaz'ın filmleriyle ortalık karışır, gişe rekorları kırılırdı. Yıllarca beklenen GORA, ardından gelen Organize İşler ve sonrasında Hokkabaz. Bunun öncesinde "Herşey Çok Güzel Olacak" adlı filmde vardı Mazhar Alanson ile ama, o zaman daha tam patlamayı yapmamıştı ve GORA'yı herkesin beklediği gibi o filmi bekleyen kimse yoktu. Neyse. Bu filmler hep büyük ümitlerle beklendi ve sinemalar doldu taştı. Ama şu anda ilk çekişme dönemine girilmek üzere.. Cem Yılmaz'ın Karşısında Şahan ve Ata Demirer var.

AROG, dün ilk fragmanını yayınladı. Bildiğiniz gibi filmin adı GORA'nın tersten yazılmış şekli ve bir devam niteliğinde. Karşısındaki en çok reklamı yapılan, dolayısıyla en ciddi rakip ise Şahan ve Recep İvedik. Özellikle sürekli bu iki film hakkında konuşulup fragmanlarının karşılaştırması bu aralar ortada dolaşan durum. Üzerine birde aynı gün, Osmanlı Cumhuriyeti, Ata Demirer'in filminin fragmanı yayınlandı.

Osmanlı Cumhuriyeti, fragmanındaki can alıcı noktayı, geçmişte geleceğe giderek, bir nevi klişeleşmiş bir yapı ortaya çıkarıyor ve film hakkında bize pek bir fikir vermiyor. Ata Demirer'in bir padişah görüntüsü ile kullandığı Arapça kelimeler ardından cep telefonunun çalması ve ortalığın şenlenmesi.. Fragman ise burda..



Ardından Recep İvedik. Şahan'ın meşhur tiplemesinin uzun fragmanında, sanki filmde yapacağı bütün esprileri arka arkaya koymuş gibi bir hava var. Bilenler zaten bu esprilerin tümüne aşina, sanki filmde yeni bir şey göremeyecek gibi. Fragman boyunca Recep bir hatuna asılıyor ve dibinden ayrılmamaya çalışıyor.. Buda Recep İvedik'in fragmanı..



Veee AROG. Bu adamda şeytan tüyü olduğunu zaten herkes kabul etti. Arif karakteri zaten başarılı, Ceku'nun hamile olması of bu Arif neler yapar diye düşündürüyor. Ama fragman gerçekten uğraşılarak çekilmiş, enstantaneler dizboyu..



Bakalım bu üçlünün savaşından kim galip çıkacak.. Hangisi daha çok beğenilecek, hangisi daha çok izlenme sayısına sahip olacak. Muhtemelen Mayıs ayına kadar tamamı ortaya dökülmüş olur.. Bekleyelim, Görelim..


Edit: Recep İvedik 2. filmiyle yeniden rekorlara aday.. Recep İvedik 2'nin fragmanını da buradan izleyebilirsiniz..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Son osmanlı değil, Osmanlı Cumhuriyeti.

     
  2. Burak Doğan |

    Son Osmanlı nerden çıktı ki? Sanırım ciddi bir dinlenmeye ihtiyacım var.. Teşekkür ederim Masternax.. Hemen düzenliyorum..

     
  3. jr.otopsi |

    bu yarışta kim galip çıkar belli değil Şahan fragmanla dahi aldı götürdü ama Cem Yılmaz'ında adı yetiyor... Ata pek şatafatlı bir fragmanla gelmedi ama bence bu 3 filmde izlemeye değer... :wow:

     
  4. Burak Doğan |

    Şahandan bir türlü istediğim havayı alamadım.. Bir türlü çekici gelmedi bana. Ama Cem Yılmaz başka. Dünyada 4 element olduğunu, hatta 4.sünün tahta olduğunu yurdum insanına inandırabilmiş bir insan:D Ata Demirer'de çok şeye gebe.. Kazanan, Türk sineması olsa bari..

     

Yorum Gönder