Yine mi Lost 4. Sezon Bağlantısı?

4

Saat: 15:19 | Yazar: Burak Doğan

"1-18-08 takma tanıtımı yapılan ve yönetmenliğini Matt Reeves'in yaptığı filmin ismi belli oldu. Cloverfield, yapımcısı j.j. abrams olan film bu nedenle çoğu kere Lost ile bağdaştırıldı ve 4. sezonun finali bu filmde saklıymış gibi bir dedikodu dolaşmaya başladı, tabi öyle olup olmadığı hakkında yine de net bir açıklama yok... Filmin Fragmanları ise görgü tanıklarının kameralarından yansıyan görüntülermiş gibi hazırlanmış. lost vari bir kurgu da yok değil... Fragmanlar bende bir godzilla yorumu olduğu izlenimini uyandırıyor..." diye açıklama yapılmış www.ucandaire.org'da, Türker Keskinpala tarafından.. Artık yavaş yavaş başlasa şu Lost'ta bizde kurtulsak şu efsanelerden..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Bana Lost deme. Daha dün bir sitede Lost ile ilgili yazılar okudum da Lost izleme isteğim daha doğrusu açlığım depreşti, anca kendimi dizginledim :-) Bir de sen yapma, daha sürüsüne gün var bekleyecek...

     
  2. Burak Doğan |

    Vallaha bende aynı şeyi düşünüyorum.. Bu grev mrev dalgalarıda canımı sıkıyor.. işallah bi sorun olmazda, en azından zamanında başlar..

     
  3. Adsız |

    aynennnn öğğk geldi valla 2010 da bitcekmiş hatta ya

     
  4. Burak Doğan |

    Losttan öğk gelmez vallaha.. İnanılmaz bir şekilde onu bekleyen milyonlarca insan var..:)

     

Yorum Gönder