Yeşil Bayrağın Önünde Devlet Şeref Madalyası Takdimi

0

Saat: 14:34 | Yazar: Burak Doğan

Devlet Şeref Madalyası.. Anayasayı açalım bakalım neymiş: "Devlet Şeref Madalyası, Bakanlar Kurulunun teklifi, Cumhurbaşkanının tevcihi ile Türkiye Cumhuriyetinin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurt içinde veya yurt dışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren Türk ve yabancı uyruklu kişilere verilir." Peki Kral Abdullah acaba bu ödüle layık görülmek için ne yapmıştır?


Acaba yapmıştırda biz mi bilmiyoruz? Ya da karşımıza çıkıp ben bugüne kadar çaktırmadan bunları bunları mı yaptım dedi ki? Hadi bunları geçtim..

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, protokol kurallarının dışına çıkarak, nasıl uçağında karşılıyor gelen bir Kralı? Nasıl rica minnet edilince oteline kadar gidiyor Kralı görmeye? Ve nasıl olurda resimlerinde bir Cumhurbaşkanlığı Forsu ya da Türk Bayrağı olmaz.. Bunu en güzel, Hürriyet Gazetesi'nden Tufan Türenç açıklamış:

AKP iktidarının aşiret anlayışının en güzel örneğini Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın Türkiye ziyaretinde yaşadık.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı, güçlü ve onurlu bir devletin cumhurbaşkanı ve başbakanı gibi davranmadılar.

Nedir o Kral Abdullah’ın karşısındaki eziklik?
Nedendir bu kadar hayranlık?
Kralın bir yanına Cumhurbaşkanı Gül’ü, bir yanına Erdoğan’ı oturtarak çektirdiği ulusal onurumuza yakışmayan o fotoğraf, nasıl bir iktidara sahip olduğumuzun acı bir belgesidir.

Fazla söze gerek yok.

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder