Turkcell Süper Lig! Artık Hakem Bulsun!

1

Saat: 15:02 | Yazar: Burak Doğan

Artık bu işin tadı kaçmaya başladı gerçekten.. Çünkü Futbol Federasyonu artık ne yapacağını şaşırdı. Hiç kimseye taviz veremez duruma geldi bütün kapılar suratlarına kapandı. En yakın olabilecek takım her hafta son dakika bombalarıyla puanlar kazanmaya devam ediyor. Yalandan penaltılar ofsayttan goller.. Bu sırada Federasyonun eski destekçisi hakemin çaldığı düdüğü duymayan oyuncuları saldırıp golü atınca, ortalık kan revan oldu. Örneklerin sonu yok. Peki çözüm ne?

Çözüm, ülkemizin genel hastalığının çözümü neyse o.. O koltuğa Derby ile yapışanların ozrla ayırılması.. Hiçkimse ama hiçkimse kendisine kıyak yapılmasını istemiyor.. Hakkını istiyor herkes. Beni kıyak geç penaltı çal vs diyen yok. Eminim ki Galatasaray da bu hallere düştüğü için kendini kötü hissediyordur. 3 haftadır bedava verilen penaltılar, ofsayttan goller ve dökülen bir Galatasaray.. İyi oynasın kazansın kim ne diyebilir ki zaten.

Hakemlerde insan elbet. Onuda düşünmek lazım. Hatalar olur, her yerde, insanın işin içine girdiği her yerde olur hata.. Ama çaktırmadan bilinçli hatalar hoş değil.. Bunu ne millet yiyor, ne yönetimler artık.. Ekranlar herşeyi apaçık gösteriyor.. Erman Hocam sende eyyam yapmayı bıraksan ne güzel olacak.. Herkes şeytanları oynuyor, olan biz renklere gönül verenlere oluyor.. FUTBOLDAN İNSANLARI SOĞUTUYORSUNUZ MİLLET!!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

1 Yorum

  1. Tolga ÖZKAN |

    Yabancı hakemler bu durum devam ederse bence Türkiye'deki önemli maçları yönetmeliler. Eğer paranoyakça düşüncelerimde yanılıyorsam, büyük bir oyun dönmüyor, hakemler bu hataları bariz yapmıyolarsa da hakem eğitmenlerinin bir an önce değiştirilmesi lazım. Yabancı hakem eğitmenleriyle çalışılabilir mesela.
    Dediğin gibi Burak hakikaten soğuttular insanı bu ligden. Türk futbolunu katlettiler, sonra neden Türk Milli Futbol takımı kötü diye de polemik yarattırdılar.

     

Yorum Gönder