Memleket Gittikçe Karışıyor..

0

Saat: 14:34 | Yazar: Burak Doğan

Evet.. Gerçekten memleket gittikçe karışıyor.. Düşünsenize.. Bir gazeteci, daha öncede burada fotoğrafına yer verdiğim bir gazeteci, fotoğraf kritik sitelerinden birine Cumhuriyet Respsiyonunda çektiği fotoyu koyuyor.. (Foto) Ve ardından, 24 saat içinde 150'den fazla mesaj geliyor ve ortalık birbirine girmeye başlıyor, neredeyse moderatörler olaya müdahale etmek zorunda kalacak gibi.. Ülkemiz bir yandan terör belasıyla uğraşırken ve iki ayrı kutba ayrılmaya çalışılırken, bir yandanda iktidar karşıtları ile iktidardakilerin "rejim" tartışması ülkeyi sonuna kadar geriyor..

Dağda her gün şehit olan askerlerimiz bir yanda dertlerle uğraşırken, ülke içindeki dertler bitmek bilmiyor.. Sürekli gerilen ortam, laik - islamcı tartışmaları, şahinleşen genel yayın yönetmenleri, otobüsten indirilip istiklal marşı söyletilen vatandaşlarımız.. Ülke gittikçe uç noktalara sürükleniyor.

Bu ortamda, canım ne yazı yazmak istiyor, ne de terörü reklam ederek onun istediğini yapmak.. Milletimizi, her birimizi kaynaştıracak hamleler atılmaya çalışılmazken, herkes gittikçe daha çok "uç"lara sürükleniyor.

Ben, bundan önceki sakağa çıkılamayacak durumları, müdahaleleri şahsen yaşamadım. Ama ülkede, gittikçe dahada keskin uçlara ilerleyen kişiler tarafından ortalığın karıştırılmak istendiğini çok yerde okudum. İnsanları fark ettirmeden doldurarak, kendi istediğini "dayatmak" isteyen güçlerin sonu, bu ülkede hiçbir zaman hayırlı olmamıştır. Atatürk ilke ve inkilaplarının her zaman "Anayasa" olacağı bu ülkede, hiçkimsenin hiçbirşeyden korkmasına gerek yok. Atatürk Türkiyesi'nin yetiştirdiği gençler, gerektiği zaman fiili savaşa da girecektir, manevi savaşada..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder