Lost 4. Sezon @ ABC Tanıtımı

2

Saat: 14:55 | Yazar: Burak Doğan

Zaman yaklaştıkça, promosyonları, videoları, herşeyi ortada dolaşıyor.. Bugüne kadar en iyi pazarlanan, en çok ilgi çeken dizilerin başında geliyor Lost.. Çünkü sürekli birşeyler çözülmesine rağmen, ana gizemlerden hiçbir haber yok ve mükemmel bir kurgu ile hareket ediyorlar.. Rakamlar, adanın durumu, insanların birbirleriyle bağlantıları.. Kısacası herşey etkileyici..

Böyle olunca, reklam stratejileri çeşitleniyor ve inanılmaz sonuçlar doğuruyor. Bir yandan internet siteleri diziyle bağlantılı olarak, olmayan şirketleri yaratıyor, linkler veriyor.. Ama tabiiki artık herkes 7 Şubat 2008'i bekliyor..

ABC Kanalı, Amerika'da Lost dizisini yayınlayan kuruluş. Ve yeni dönen reklamlarında, az da olsa ipuçlarından söz ediyor. Reklam kokan hareketler bunlar elbette ama, herkesin o gece izlemek için başında olacağıda kesin.. Buyrun o kanalın reklamını izleyin..


İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Esra :) - kadincablog.blogspot.com |

    bu reklamda yeni bölümle ilgili bişi göstermiyorki sanki son bölümün özeti gibi. bir de böyle reklamlarla faln cılkını çıkarttıkları zaman işin büyüsü kaçıyor ya başlayacaklarsa başlasınlar

     
  2. Burak Doğan |

    Yok 1-2 yeni araya laf sokuşturmuşlar:) Buna bile şükür yani..:)

     

Yorum Gönder