İslam ve Türkiye

0

Saat: 14:37 | Yazar: Burak Doğan


Memleketimizde, her geçen gün artan başörtüsü tartışmaları, rejimimizin nereye doğru çekilmeye çalışıldığının polemikleri, kadrolaşmanın had safhada olduğunun gözler önüne serilmesi, hukukun baskı altına alınıp sonuç çıkartma çabaları, seçime yaklaştığımız şu sıralarda birden "ortak karar almamız gereken bir durum" dolayısıyla manşetlerden iniverdi..

Terör, elbette çözülmesi gereken ilk sorun. Tabiiki üzerinde çalışmaları en üst yoğunlukta yapılmalı. Ancak, bu durum kadar, ülkemizi şeriata götürmeye çalışan bir yapının çalışmalarınında yaptıkları neden saklanmaya çalışılıyor? Neden arkaya itiliyor, görmezden geliniyor? Neden cenazelere gittikleri zaman yuhalanıp kovulmaları gazetelere manşet olmuyor ülkenin başbakanının, meclis başkanının.. 2 Milyar $ a yakın borcu olan Petrol Ofisi'nin borcu 275 Milyon $ a nasıl iniyor? Bu şekilde medyadan gelen maskeleme sayesinde nasıl bir güç kazandıkalrının farkında değil mi kimse?? Hala işsizliğin azaldığını, enflasyonun %10'un altında olduğuna kim inanıyor yani..

Yada bunu, güdülmeye alışkın, sadece biz göremiyoruz.. Adamlar taa Fransalardan görüyorlar.. Hazır bu karikatürü de görmüşken. Acaba başbakan bu karikatürede dava açar mı ki?? Malum sakallarındaki yazı onun pek hoşuna gitmeyecektir karikatürdeki..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder