Dönemin sonu..

0

Saat: 13:26 | Yazar: Burak Doğan



Sizlerle, başkanı olduğum derneğin, döneminin bitiş töreninin ardından, kulübün üyelerine gönderdiğim mektubun bir örneğini paylaşmak istiyorum;


Sevgili "kulübümüzün başarıdan başarıya koşmasını sağlayan mükemmel insan topluluğunun bir parçası!!"


Dönem ilk başlarken ellerim titriyordu sadece devir teslim töreninde.. Dönem başladı, toplantılarda ellerimle beraber dizlerimde titriyordu ve ayaklarım üşümeye başlamıştı toplantıyı açtığım sırada.. Malum çok başarılı bir klüptük, herkes bizden süper şeyler bekliyordu.. Ama herkesin gözden kaçırdığı ve bizimde içimizde saklamaya çalıştığımız bir sorunumuz yok değildi, kan kaybediyorduk yaşlar dolayısıyla..

Ilk toplantımıza Kesim ve Bölge Başkanımızın katılımıyla, sayman ve sekreterimizin eksikliğiyle başladık.. Dediğim gibi bu sefer toplantı açılışında titreme bacaklarıma inmiş, ayaklarım üşümeye başlamıştı.. Ama bir çekim gücü vardı kulübümüzün, durdurulmamız imkansız gibiydi.. Zaten herkesin bizden konuşacağına emindik, ama bunuda kanıtlayacak şeyler sunmamız lazımdı insanların önüne..

2., 3. toplantılar derken aktiviteler gelmeye başladı.. Ev toplantılarımız, aktivitelerimiz yazmakla bitmez zaten.. Ama bu aktivitelerin ve aktifliğimizin bize çok katkıları vardı.. Yavaş yavaş aday üye arkadaşlarımız gelmeye başladı.. Dönemi sırtlayıp götürücek, başarımızda en çok katkısı bulunacak arkadaşlarımız.. Onların sayesinde buralardayiz bu sene, bu kadar takdir ediliyoruz.

Çünkü yeni arkadaşlarımızın katılması, herkesin inanılmaz bir derecede aktif olmak istemesi hiçbir toplantımıziı 15'in altında yapmamamızla belgelendi.. Her yere mi gelinir ya.. Her yerdemi insanlığa hizmet etmemize yardım etmek istenir.. Gerçekten bu kadar mi aktif olunur her yerde, başkanin göğsünü gere gere gezmesine neden olunur.. Her dergiye mi çıkılır aktivitelerle.. Dönem içinde gazetelere mi çıkılır.. Hatta herkes mi bizden konuşur İzmirde... Önce 700 kişi önünde 3 ödül birden, sonrada Ulusal Lions Konvansiyonunda 1500 kişinin önünde...

Aktivitelerin içeriklerinin sayılması, katılan kişilerin isimleri hiç önemli değil bu kulüpte.. Çünkü bu kulüp bir yerde olan, parayla olçülemeyecek, yaptıkları paraya çevrilemeyecek aktiviteler yapan bir kulüp.. Yaptıklarımız, içimize sindiği sürece, en iyi aktiviteler bizim aktivitelerimiz, en güzel eğlenceler bizim eğlencelerimiz.. Kimsenin gözü kalmasın!!

Dönemin bu şekilde mükemmel bir şekilde geçmesine katkısı olan herkese ama herkese gönülden teşekkür ediyorum. Geçen akşamki devir teslim töreninde, hiçbir klüpte olmayan arkadaşlığımızı gösterdik herkese. Tam 16 kişi, başkanlık devir teslimi gerçekleştikten sonra kalkıp teker teker hem eski başkanını öptü, ona sarıldı, teşekkur etti inanılmaz içten bir şekilde.. Hepinizin yeri ayrı bende.. Aynı kişiler kalkıp, yeni başkanlarına da sarılarak başarılar diledi.. Hiç yanından ayrılmayacaklarına, onu en üste, daha da üste taşıyacaklarına söz verir şekilde.. Dönemin başında ellerimde başlayan titreme, artık bütün vücudumu kaplamış, gözümden yaşlar gelmesine bile neden olmuştu bu manzara karşısında..

Konak Leo Kulübü, bu yönetim çevresinin, bize göre en mükemmel kulübüdür..Arkadaşlığın, desteğin, herşeyin ama herşeyin olduğu bir kulüp.. Sizlerle gurur duyuyor, taze başkanımızada, bu mükemmel kulübü bıraktığım için kendimi bir kez daha şanslı hissediyorum..

EN IYIYI YAPMAK BIZIM ISIMIZ!!

Burak DOĞAN
Konak Leo Kulübü Başkanı (son günü..)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder