Fenerbahçeliyim, Size Gelemem!

0

Saat: 15:23 | Yazar: Burak Doğan


Başlıktaki sözleri dile getiren kişi, yıllarca Efes Pilsen ve Fenerbahçe takımının Head Coach'luğunu yapmış olan, bununla beraber Milli Takım'ı da çalıştırmış olan büyük Coach Aydın Örs'e ait. Büyük Coach dememin nedeni Fenerbahçeli olması değil, takım ile birlikte kazandığı başarılardır önce bunu bilesiniz.

İlk önce haberi okuyalım, sonra yorumlayalım;
"Vatan Gazetesinden Gökmen Özdemir'in haberine göre, geçen sezon, antrenör Murat Özyer yönetiminde başarılı bir grafik çizen G.Saray’ın basketbol takımına sürpriz bir isim istendi ancak sonuç olumsuz oldu. Basketbol camiasını sarsan gelişme şöyle:

‘SİZE SAYGIM SONSUZ’

G.Saray'lı yöneticiler bir süre önce, geçmişte Milli Takım, F.Bahçe ve Efes pilsen’in başında büyük başarılara imza atan antrenör Aydın Örs’e teklif götürerek “Basketbol takımımızın başına geçin” önerisinde bulundu. Ancak Örs bu öneriyi “Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim. Ancak ben F.Bahçeliyim. Bunu herkes de biliyor. Bu durumda G.Saray’ın başına geçemem. G.Saray camiasına saygım sonsuz. Ancak bu teklife olumlu yanıt veremem” diyerek geri çevirdi. Murat Özyer’i gözden çıkaran sarı-kırmızılılar bu yanıt üzerine şoke oldu."

Bu duruma iki açıdan bakabiliriz.

1- Fenerbahçeliler Açısından: Abi bu adam gerçekten Fenerbahçeli.. Baksana Galatasarayı sadece Fenerbahçeli olduğu için reddetmiş. Kalbimizin antrenörü Aydın Örs! Bu adam gitsin Aydın Örs bi daha gelsin!

2- Profesyonel Açıdan: Böyle bir mantalite yok. Gönül verdiğin bir takım olabilir, ama senin işin bu, basketbol antrenörlüğü yapmak. Ki sen Milli Takım'ın antrenörlüğünü yapmış kişisin. Sadece Fenerbahçe'yi çalıştırmış olsan anlarım. O zaman Efes'te yıllarca çalışırken Fenerbahçe maçlarında kesin kıyakta yapmışsındır!

...Felsefesi. Hanginiz ne şekilde düşünür bilmiyorum ama, Aydın Örs'ün bu şekilde bir cevap vermesi çok ilginç geldi bana. Çok fanatik Fenerbahçeli olabilir, Galatasarayı sevmiyor olabilir, Galatasaray'ın maddi şartlarının kendisine uygun olmadığını düşünebilir, Galatasaray'daki ortamın kendisine uygun olmadığını düşünebilir... Ama neden Fenerbahçeli Aydın Örs Galatasaray'da antrenörlük yapmasın ki? O zaman dendiği gibi, Efes Pilsen'de iken Fenerbahçe maçında kasıt ararım, Milli Takım'a özellikle Fenerbahçeli oyuncusunu çok aldı derim. Belki Milli Takım farklı bir olay ama, Efes Pilsen konusu baya bir kafa karıştırır cinsten. Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Aydın Örs'ü çok severim ama, gerçekten şaşırdım yani..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder