Türk Erotik Film Afişleri!!

5

Saat: 09:09 | Yazar: Burak Doğan


Sanırım 1980'lerin başında, televizyonlar siyah beyazken sinemalarda yeni bir rüzgar başlamış. Özellikle bundan bir kaç sene önce izlediğim bir belgeselde, Yeşilçamın durumu içinden çıkılmaz hale gelince böyle bir yola girmişler şeklinde anlatılıyordu. Hatta filmlerin efsane isminin Aydemir Akbaş olduğu, ordan oraya zıpladığı anlatılır. Anlatılır diyorum çünkü merakıma rağmen hiçbir kanalda denk gelmedim, denk gelmek için özel çabada sarf etmedim açıkçası.. Ama düşünüyorumda, gecenin bilmem kaçıncı saatinde yayınlanan saçma sapan korku filmleri yerine her zamanki gibi sansürlenerek bu filmler yayınlansa çok eğlenceli olmaz mı? Siyah beyaz ve en önemlisi Türk erotik bir film.. Bir bakıyorsunuz Aydemir Akbaş zıplaya zıplaya geliyor:)

Elime sekiz tane film afişi geçti, bunları paylaşayım sizlerle, geçmişinde kendileriyle karşılaşan rastlaşan olduysa beri gelsin, bir çift laf etsin biz bilmeyenlere:) Buyrun..













İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

5 Yorum

  1. Adsız |

    Güzel çalışma. Çok şaşırtıcı isimleri de görmüş olduk (fatma Belgen gibi)
    Aydemir Akbaş zaten bu işin piiri :))

     
  2. Burak Doğan |

    Evet öyleymiş ya.. Olaya ben biraz uzaktım, gerçekten süper ayrıntılar vardır incelendiğinde, eminim.. Bulmak lazım bunları:)

     
  3. ZAFER |

    Fatma belgen nerde ben bulamadım

     
  4. Adsız |

    emeğe saygımız vardır teşekkürler.

     
  5. Burak Doğan |

    Ne demek yahu, teşekkür bizden:)

     

Yorum Gönder