Fenerbahçe'nin Kurası Orta Şeker..

0

Saat: 12:17 | Yazar: Burak Doğan

Şampiyonlar Ligi kurası çekileceği anda, bütün işler durdu, televizyon izleyebilenler televizyonlara koştu, geriside internet başında sürekli refresh tuşuna basarak rakibi bekledi.. Sırayla açılan toplar, çeyrek final ve yarı final eşleşmelerini belirledi. Tabiiki finalide..

İlk açılan top Arsenal'di.. Belli belirsiz bir düşünceyle "olsa mı olmasa mı" diye düşünürken, en istemediğimiz rakiplerden biri gitti, Liverpool.. İki İngiliz takımının karşılaşması gerçekten çetin geçeceğe benzer..

Üçüncü açılan top Roma idi. İlk maçın İtalyada olacağı düşünülünce Roma isteyenler o anda arttı ama, rakibide bir diğer istemediğimiz Manchester United oldu. Özellikle Manchester, Liverpool ile birlikte en istemediğimiz takımların başındaydı. Geriye kaldı Schalke, Barça, Chelsea ve Fenerbahçe..

5. top, herkesi inanılmaz heyecanlandırdı. Schalke, ilk maçı evinde oynayacağını belgeler şekilde yüzümüze bakarken, dualar yükselmeye başladı.. Hadi oğlum büyükelçi çek şu Fenerbahçe'yi dedik.. Ama malesef olmadı, gitti Barcelona'yı çekti. Bu sene, 4 tane favori, 4 ayrı maça çıkacak demekti bu.. Manchester United, Liverpool, Barcelona ve Fenerbahçe..

İlk maç Kadıköyde, sonra İngiltereye gidiyoruz Chelsea'ye.. Yarı finale çıktığımızda ise Arsenal / Liverpool maçının galibi ile ilk maçı yapmaya yine İngiltere'ye gidiyoruz.. İngilizlerden çıktı şansımız finale kadar, bakalım suratımıza gülecek mi UEFA'nın yıldızı..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder