Türk Blog Yazarları Toplaşması İzmir

5

Saat: 09:32 | Yazar: Burak Doğan


İstanbulda kaçıncısı yapılıyor dedik, yeter dedik, bizde istiyoruz dedik, haydi yapın dedik.. Ama unuttuğumuz birşey vardı, İzmir'de bunu düzenleyecek adamın İstanbul'dan gelmesini beklemek biraz saçma değilmiydi? :) Bir süredir Emrah ve Emre ile konuşuyorduk bunu yapalım diye ama zaman yaratamıyorduk. Tam bu sırada sağolsun Başak Ölmez tuttu elimizden, uğraştırmadı bizi cafelerle anlaşma vs durumlarıyla, herkeside toplarım aslanım kaplanım nidalarıyla ortalığa dalıverdi..

Toplantımız 19 Nisan saat 14.00'de Konak Pier Home Store Café'de olacakmış.. Katılmak isteyenler şu adresten kayıt yaptırabilirse, Başak'ı da zor durumda bırakmamış olur yer ayırtırken.. Malum geri dönüş zamazingosunun ne kadar zor işlediğini bilen bir stk üyesi olarak, siz blog yazarlarının bu konuya hassasiyet göstereceğine inanıyorum.

Toplantı tamamen tanışma amaçlı olacakmış, ki ilkinde olması gereken kesinlikle bu, zamanla diğer toplantılarda diğer şehirlerden arkadaşlarımızıda ağırlarız diye düşünüyorum.. 9-10 Aylık blog maceramda, bu şekilde toplantılara katılacağım, bu işi bu kadar ilerleteceğim hiç aklıma gelmezdi, ama çok hoşuma gidiyor tüm bu olanlar..

19 Nisan'da yepyeni insanlarla görüşmek üzere.. Bence çok güzel olacak..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

5 Yorum

  1. aysema |

    Güzel İzmir'e sevgiler... Zamanım olsaydı katılmak isterdim, ama şu anda katılamayacağım. Ancak yaz tatilinde Dikili'dolabiliyorum... Sizleri kutluyorum...

     
  2. Burak Doğan |

    Güzel İzmirim bu akşamki oylamayla EXPO'yuda kazansa nasıl güzel olacak...

     
  3. Requiem for a dream... |

    Evet ya, Şu Expo'yu alalım...
    Emrah da der ki Expo yetmez, Şampiyonlar ligi kupasını da alalım:)

     
  4. Burak Doğan |

    Biri yetmez, ikisinide isteriz bencede:D

     
  5. Adsız |

    bende konu hakkında bir şeyler yazdım. link burada

     

Yorum Gönder