Milli Formamız Geri Döndü

2

Saat: 16:42 | Yazar: Burak Doğan

Bundan bir süre önce, Formamı Geri Ver adlı kampanyadan bahsetmiş, bu kampanya doğrultusunda, milli formamızın ilk günlerindeki gibi beyaz üstüne kırmızı şeritli ay yıldızlı olmasını istediğimizi söylemiştim. Bu kampanyayı başlatan arkadaşlar, daha sonra bir çok yerde bu kampanyadan söz etmiş, kampanyanın duyulmasını sağlamıştı.

Milli Takımımızın sponsoru Nike da herhalde bunu bir yerlerden duymuş, almış ilk formamızın renklerini ters çevirip kullanmış. Farkı, ay yıldız yerine futbolcuların numaraları yazıyor ve ay yıldızımız bayrak halinde sol göğüste kullanılıyor.

Daha önceki yazılarımda, turkuaz formayı desteklediğimi söylemiştim, hala görüşümden vazgeçmişte değilim. Bütün dünya dillerinde adımızı taşıyan bir renk var ise ve bu bizim geçmişimizi yansıtıyorsa, neden kullanmayalım ki? Hatta üzerine tanıtım kampanyalarımızda kullanılan turkuaz renginde lale motifi bile kullanılabilir bence.

Her iki formayıda beğendim, işallah nice başarılara imza atarız bu formalarla.. Başarılar hepinize..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Umarım bu forma dünya klasikleri arasına girer.bir bakışta herkes tanır.Forma hakkında benimde bir yazım vardı linki aşagıda veriyorum.ilgilenen arkadaşlar adres satırına copy-paste yapıp bakabilir.iyi günler..

    http://gurbetteaksaray.blogspot.com/2008/01/switzerland-austria-2008.html

     
  2. Burak Doğan |

    Çok daha güzel formalar yaratılabilir, çizilebilir, hazırlanabilir.. Ama bir şekilde hep formalarımız sade kalıyor.. Yinede eskiye dönüş güzel bir gelişme olsada, farklı bir formamız ne zaman olacak?

     

Yorum Gönder