Mart Ayı ve Kediler..

3

Saat: 10:49 | Yazar: Burak Doğan

Tamam tamam.. Mart ayı geldiğinde döngü başlıyor, böcekler ürüyor, kediler ürüyor, herkesin içinde baharla beraber bir kıpırtı oluyor, canlı olan her varlık üremeye meyilleniyor. Ama en meşhuru elbette kedilerinki. Mart ayı dediğiniz anda kedi "miyavlama"ları, "uluma" ve "mırnavlama" lara dönüyor. Ses değişiyor, farklılık göstermeye başlıyor Martın ilk günlerinde. Ve bir süre sonra, hallerinden son derece mutlu şekilde dişiler kocamanlaşıyor, erkekler daha çok ordan oraya zıplamaya çalışıyor.

Tamam biz bunu mart ayı geldiğinde sürekli gözlemliyoruz. Peki kendinizi kediler yerine koyun. Ne düşünürsünüz? Sizce bu kedi ne düşünüyor peki?

Kaunak: Elbette Canımgrubum:)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

3 Yorum

  1. MonteCito |

    kedi sesinden uyuyamaz oldum.. ama asıl sorun birkaç ay sonra ortaya çıkacak.. kaç günde doğururlar bilmiyorum fakat bir süre sonra her yer minik minik yavru kaynayacak.. ee 20 kadar kedi var bizim yurtta 55 desek 100 eder.. abarttım mı biraz :((

     
  2. Adsız |

    :D güzel

     
  3. Adsız |

    bizim pisinin de sesi değişmiş. artık isyankâr kedi tavırlarına giriyor gardaş b: hatta artık sokakta tam anlamıyla yaşıyor b: eskiden gene de gelip yatardı kapı önünde b: artık o da yok, direk nerde olay var oraya dalıyor b: bugün gelmiş gördüm, kafası çamur içindeydi b: zaten sokak kedisiydi ama sokak kedisinin de bi onuru olur :D bu bizim pisi sanki çamurda debellenmiş b: neyse tez geçse bari şu adrenalinleri b: yoksa çekilmez bir hal alıyor bu canlılar.

     

Yorum Gönder