Lost 4. Sezon, 9. Bölüm..

2

Saat: 14:19 | Yazar: Burak Doğan

Ve Lost'un 4. sezonunun, senaristlerin grevinden etkilenmesi sonucu ortaya çıkan ilk arasına ulaştık.. Yine bir çok bilinmeyen olayın sırrı ortaya çıktı, ama daha fazla yeni bilinmeyenler ortaya çıktı.. Ne de olsa Lost'un başarısının en büyük sebeplerinden biri bu bilinmeyenler ve adanın gizeminin ne olduğu düşüncesi..

8. Bölüm yayınlandıktan sonra, bugüne kadarki en sönük veda sahnesini izledik. Ya da bana öyle geldi.. O rakamların önemi varken, ada kendi kendine fısıldarken ve ortalıkta kocaman atlar, kutup ayıları dolaşırken, çok daha gizemliydi herşey. Bir sonuç bekliyorduk bunları açıklayabilecek, halada bekliyoruz. Hatta muhtemel 3 sene daha bekleyeceğiz. Malum Lost 6 sezon sürecek, 4. 5. ve 6. sezon 16 bölüm olacaktı, ancak senaristlerin grevinden ötürü 4. sezon 13 bölüm olacak, 5. ve 6. sezonlarda ufak uyarlamalar yapılacak.

Lost'un 4. sezonunun 9. bölümü 24 Nisanda yayınlanacak ve şimdiden promosyonları yapıldı bile.. Ve bu promosyonlardan anladığımız şöyle birşey var.. Ocean 6'in bir parçası "Aaron".. Buyrun bakın burada..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    aeron degil ki o bizim jinekolog kadının dogumunu yaptığı cocuk adada doğan ilk cocuk oldu 19.. yıllarda aerondan yıllar önce yani

     
  2. Burak Doğan |

    Bu 4. sezon'un 9. bölümü ama.. :)

     

Yorum Gönder