Çalınabilen Havlulu Tatil Savaşı!

9

Saat: 12:53 | Yazar: Burak Doğan

Evet yanlış duymadınız tatil savaşı.. Antalya Belek'te 2 ayrı otelin birbirine "ilanlarla" girmesi gerçekten inanılmaz gerçekçi olmuş.. Örneğimizde ilk otel, gayet güzel bir şekilde herşey dahil sistemini uyguladığını gösteren ayrıntılara yer vermiş.. Mesela hangi saatlerde ne yemeği çıkacağını anlatmış, masajların tamamının bedava olmasından bahsetmiş ve bütün havluları tabiri caizse çalabileceğinizi" yazmış. Aqua Park kullanımının, gözleme dahil her yemeğinde bedava olduğundan bahsetmiş ama olayın başlangıç noktası bu olmuş.

Diğer ilanda ise bu otelin afişine inanılmaz bir cevap verilmiş.. Havluları çalabilirsiniz demek müşteriyi potansiyel hırsızlıkla suçlamak demektirden girmişler, bitli makbulenin yaptığı gözlemelerden çıkmışlar.. Buyrun okuyun, yarılın, kopun, Türk insanının inanılmaz çözümlerine hayran kalın..


Okuyamazsanız teker teker yazayım, bundan mahrum kalmayın... Hatta o kadar uğraşmayın, üstüne tıklayın resimlerin büyüsün yahu..:)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

9 Yorum

  1. h k |

    yok yahu bu gerçek olamaz bence:)

     
  2. Burak Doğan |

    Vallah amalesef ileri derecede gerçek.. Bende inanmak istememiştim ama, cevap verenler mükemmel yazmış..

     
  3. Ömer |

    yani hani ne desem az kalır denir ya aha öyle bir durumdayım şu an :P
    Yahu o değil de cevap verenlerin açık sözlülükleri bitirdi beni, kaportacı çırağı maddesi ve gözlemeci yöresel HAMARATLAR kısmı :P
    Ama geçen yaz eniştemin kardeşlerinin şirketle Belek ve Çeşme de bir kaç otelde bulundum en kral 5 yıldızlı otelde bile kalite adına gram bir şey kalmamış, saçma sapan şeylerle doluydu. Yok en güzeli karadenize yaylalara falan gitmek tatil için (((:

     
  4. Burak Doğan |

    Cevap verenler olayı aşmışlar zaten.. Dediğin gibi bıraksak Antalya falan.. Dağlara yaylalara çıksak, Karadenize gitsek..:)

     
  5. Emir ALP |

    Bunlar hiç inandırıcı değil. İki firmaya da iş yapan reklamcıların eğlenmek için hazırladıkları ilanların internete yansıması bence.

    Benzer şeyler yaptığım için reklamcıların veya aradaki rekabetin farkına varan birilerinin eğlence amaçlı yaptığı bir çalışma olduğu konusunda "bikini giyebileceğim" hususuna kadar iddiaya girebilirm :D

     
  6. Adsız |

    Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bir reklamcı olarak diyorum ki; belki biraz banalleşmişler otel tanıtımı açısından ama, şu var ki akılda kalmayı ve insanlara kendilerinden bahsettirmeyi başarabilmişler. Reklam amacına ulaşmış yani :))

     
  7. Burak Doğan |

    Aynı düşüncedeyim, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Yaratıcılıktabunun en önemli noktasıdır.. Yaratmışlar, ortaya birşeyler koymuşlar ama, cevabı veren otelin yetkilileri tebriği hak etmemiş mi:)

     
  8. jane de lus |

    bence oldukca güzel, benim hayalimdeki reklamcılık anlayısı bu! =P

    reklamlar "bu sampuan sacını doker ama erkekler seni daha cok begenir" desin ya da
    "bu selpak burnunu tahriş eder ama sümüklü olmassın" gibisinden.

    ha ben bu otelde kalır mıyım, reklamdan etkilenmem ama sahibini gormek, mekanlarını gezmek isterim =)

     
  9. Burak Doğan |

    Ben kesinlikle bu işin altına imzasını atanı tanımak isterim.. Belki danışıklı dövüştür ama, değilse gerçekten inanılmaz yani..

     

Yorum Gönder