Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Özeti

3

Saat: 12:38 | Yazar: Burak Doğan

Fenerbahçe Çeyrek Finalde..

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak 8 takımdan 4'ü Salı gecesi yapılan karşılaşmaların ardından belirlenirken, bunlardan biri de Fenerbahçe oldu..

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi 3-2'lik Sevilla üstünlüğü ile biten karşılaşmada, penaltı atışlarının ardından İspanyol ekibi eleyerek, adını çeyrek finale yazdırdı.

FC Barcelona sahasında konuk ettiği Celtic'i karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Xavi'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek toplamda aldığı 4-1'lik sonuçla adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

Katalan ekibi gibi Manchester United da 1-0'lık galibiyet alırken, bu kez rakip Lyon, golün adı ise Cristiano Ronaldo'ydu. Premier Lig temsilcisi, 1-1'in rövanşında, Lyon'u konuk etmişti.

Üçüncü ekip ise golsüz beraberliğin ardından AC Milan'ı deplasmanda 2-0 yenen Arsenal oldu. Arsenal'e galibiyeti getiren golleri, 84. dakikada Fabregas ve uzatma dakikalarında Adebayor kaydetti.

Çarşamba gecesi yapılacak ve 11 Mart'ta yapılacak karşılaşmaların ardından son 4 takım belirlenecek.

ÇARŞAMBA
Schalke - Porto 1-0
AS Roma - Real Madrid 2-1
Olympiacos - Chelsea 0-0

11 MART
Liverpool - Inter 2-0


Fenerbahçe yorumları elbette az sonra..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

3 Yorum

  1. Goddess Artemis |

    UEFA Kupası1999-2000 sezonunda ülkemize kazandırmış bir spor kulübünün üyesi olarak; Fenerbahçe'yi ve taraftarlarını tebrik ederim.

     
  2. Burak Doğan |

    Sayın Tanrıçam..;

    Bu Sevilla'da iki UEFA kupası kazanıyor iki senedir, ama fark etmedi.. Bizim herhalde bu UEFA kupası kazananlara karşı bi sempatimiz var:)

    Daha yazı yazamadım, içimde kaldı, yazacağım işallah akşama..

     
  3. Kızıl |

    Galatasaray lı olarak Fenerbahçe maçını keyifle izledik, devamının gelmesi dileğiyle...

     

Yorum Gönder