22 Ay = 500 Yazı..

10

Saat: 16:53 | Yazar: Burak Doğan


Yıl 2007.. Haziran'ın 16'sı.. Yani tam bundan 22 ay önceymiş, benim daha öncede belirttiğim gibi Semazemce'den etkilenip, şu blog nedir bir başlayayım noktasından buraya gelmem.. İlk başta http://burakdogan10.blogspot.com olan "amatör" blog yaşamı, http://www.gunlerdenbugun.com'a geçip "daha da amatör" hale geldi :)

Tabii gördüğünüz gibi, bu sene çok büyük bir düşüş var yazılarımın sayısında, o da malum, her zaman belirttiğim iş, yüksek lisans aynı zamanda Leo'da aldığım görevler.. Ama tabiiki takip ediyorum herşeyi, bir de bu friendfeed salgını bulaştı bana, yakayı kurtarabilene aşkolsun.. Zaten aksatıyorum güzelim blogumu, birde üstüne, ufak tefek şeyleri oraya koymaya başlayınca "Blogun Amacından" sapmış oldum..

Günlerden Bugün... başlığının altında şu yazar: "Günde en az 1 kere, internet tilkimin bir köşesine ya da kafamın bir köşesine takılanları incelediğim kendime has alanım.. " Ama artık galiba güncellemem lazım.. İnternet tilkimin ya da kafamın köşesine takılacak kadar önemli bir güncel olay olduğunda, dayanamayıp "bunu mutlaka dile getirmem lazım" dediklerimi büyük bir hızla paylaştığım kendime has alanım olarak..

Önümde 1 Temmuz gibi stratejik bir tarih var yazılarımın sayısını arttırabileceğim.. Hem en yoğun görevim azalıyor, hem de yüksek lisansım bitmiş oluyor.. Ama Aralık'ta da askere gideceğimden dolayı "gün başına düşen post sayısı" gittikçe düşecek taa 2010 yılının Mayıs'ına dek.. Ondan sonra da , asker psikolojisi, iş yoğunluğunun artması gibi nedenlerle de sekteye uğrayabilir bu blog..

Nedense ilk defa günlük gibi hissettim blogumu, dertleşesim geliyor.. :) Hatta biraz daha farklı yorumlayayım, bloguma karşı kendimi sorumlu hissediyorum, yazamadıkça, yorumlayamadıkça, takip edemedikçe günce hayatı, paylaşamadıkça.. Galiba ondan içimi döküyorum..

Öyle ya da böyle 500. yazıya ulaşmışım.. 22 ay gibi bir sürede, çok yoğun bir içerik değil ama eğlenceli, bir o kadar zevkli ve olurda zaman bulunabilirse alabildiğine derin bir nokta burası.. İşallah çok daha "yoğun içerikli" yazılara, nice 22 aylara, nice 500 yazılara..

İkinci 500 diyebilecek miyim bakalım ?=)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

10 Yorum

  1. Deli Profesör |

    100'e dalya dediğimize göre 1000'e dalyarock deriz artık :D
    Tabi 500'e ne denir onu bilemem ama epey yazmışın hayırlı olsun :D

     
  2. Burak Doğan |

    Hahahahaha:D

    Dalyarock yahu.. Paramparça oldum burda.. Seninki kadar uzun, ayrıntılı, ağzına kadar dolu yazılar olmuyor hocam ama, 2 seneye yaklaşmış, 500'ü de görmüş..

    Darısı senin başına :) Çok teşekkür ediyorum...

     
  3. Deniz AKIN |

    500 yazı demek :) Vayy be.. :)

     
  4. Burak Doğan |

    Bir dusundumde.. 500 gercekten inanilmaz bir sayi yahu.. 500 yazi.. Her ne kadar icerik kalitesinden cok memnun olmasa da son zamanlarda, sonucta 500..

     
  5. Emrah Atik |

    500 yazı... ama dediğiniz gibi son dönem yavaşladınız sanki ama mühim nedenleriniz varmış...
    Siz böyle yapınca Fener de şampiyonlar ligiydi bizim ligdi su koyverdi:)
    Devam arkadaşım, sizi okumak keyif...

     
  6. Burak Doğan |

    Vallaha yilbasindan bu yana sadece 16 - 17 yazi olabilmis.. Fenerin su koyvermesi benle alakaliysa, Aralikta askerim isallah ama her hafta, carsida 10 yazi yollar, yine Feneri kamcilarim :)

    Saka bir yana, destek icin cok tesekkur ederim, birseyler paylasabildigimizi hissedebilmek gercekten guzel..

     
  7. MonteCito |

    Her gün anlamsız anlamsız 5 yazı göndermektense ayda dolu dolu bir yazı göndermek iyidir. Biz seni böyle seviyoruz :P Ayrıca 500 küçümsenecek bir rakam da değil. Ama kendine gaz vermek için söylüyorsan orasını bilmem.

     
  8. Burak Doğan |

    Dahasini yapabilirim.. Daha az yazi olsada kaliteli icerik, daha az yazi.. Sanirim yavas yavas buna yogunlasmaua baslayacagim.. Kendi gazima ihtiyacim var Montecito kardes..:)

     
  9. Özgür |

    Burakçım reader'de her gün gözümün ilk kaydığı blog "Günlerden Bugün". Nice 500'lere!

     
  10. Burak Doğan |

    Çok teşekkür ediyorum Özgür'cüm.. Söylediğim gibi, kaliteli içerik ilk hedef, ardından, yazı sayıları yavaş yavaş büyüse de olur... :)

     

Yorum Gönder