4. İzmir Blog Yazarları Toplantısı

0

Saat: 09:45 | Yazar: Burak Doğan

İzmir'de yapılan 4. Blog Yazarları toplantısına katılımım, hafta içinde yoğun uykusuzluğumun bana verdiği güç kuvvetle pazar günü ne kadar uyuyabileceğim ile doğru orantılıydı, bir de tabii sandık başındaki sırayla.. Saat 15.45'de Ali'yi aradığımda ya "blog yazarları çok özen göstermiş, toplantıyı bitirmek üzeredir, nerdeyse 2 saat olmuştur başlayalı" ya da "daha yeni yeni başlamışlardır" durumlarından birisiyle karşılaşacaktım, ikincisiyle karşılaştım, çok da mutlu oldum..

İzmir Blog Yazarları toplantısı, Ankara kadar sık yapılamıyor, piknikler düzenlenmek için çalışılmıyor olabilir, ya da İstanbul'daki milyon toplantıdan bir tanesi gibi İzmir'deki bloggerları toplayamıyor olabilir ama, Ali bu işte gelecek vaadediyor, topluyor, kaynaştırmak için uğraşıyor.. Bu durum, blog yazarlarının sanırım yavaştan birbirlerine ısınmasıyla sonuç vermeye başladı. Ve Alisko'da bundan bahsetmiş bu adreste.. Hatta fotoğraflar bile orada..

Blog Yazarları toplantısını ilk düzenleyen Başak'tı, O'nun da hakkını yememek lazım aslında.. İlk iki buluşmada bir iki sorun yaşanmıştı, Başak'ında canını sıkmıştı bu mevzular.. Mutlaka O'nunda katılması, bizlerle beraber olması gerekir diye düşünüyorum, hatta Kırmızı Başlıklı Kızı tek bayan olarak yalnız bırakmamak açısından da gayet önemli bir mevzu :)

Bende diğer arkadaşlarım gibi katılımcıları kopi peyst yapıyorum, bir sonraki blog yazarları toplantısında görüşmek üzere diyorum.. Bu postu yazmayı başarmak bile inanılmaz bir durum! Toplantıya katılanlar hatırlayacaklardır :)

Ali BAHŞİŞOĞLU - http://www.alisko.org
Volkan KARAKUŞ - http://www.t-infection.com
Orçun İLBEYLİ - http://www.nucro.org
Deniz AKIN - http://www.denizakin.com
Serkan URHAN - http://blog.serkanurhan.com
Suphi Özgür CANKURT - http://www.ozgurcankurt.org/
Mümin Erakbaş - http://blog.erakbas.com/
Efecan ERDUR - http://www.microturk.net/
Selman KARA - http://www.alemsite.com/
Barış AKBALI - http://www.kalemkurusu.com/
Burak DOĞAN - http://www.gunlerdenbugun.com/
Caner Cansu - http://zapt-ihayat.blogspot.com/
Kırmızı Başlıklı Kız - http://kibaki.sifavi.com/
Emre Zeytin - http://www.emrezeytin.com

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder