NBA All - Stars 2009'da Bir Dev!

1

Saat: 18:14 | Yazar: Burak Doğan


Yıllardır, arkadaşlarla toplanır NBA All-Star hafta sonunu beraber izleriz evlerde.. O saate kadar artık Play Station'da NBA mi oynanır, ne bileyim boyozuna Monopoly mi oynanır bilemem ama bir şekilde zaman geçirilir.. Saatin sabırsızlıkla 03.00 olması beklenir..

Bu senede yine aynı şekilde oyun oynyarak bekledik All-Star'ın başlamasını.. Ama mevzular hep aynıydı.. Smaç şampiyonasında yapılan haksızlıklar, 3 sayı yarışmasının tadının kaçmaya başlaması, Rookies - Sophmores maçının gereksizliği vs.. Hatta yenilik önerimi de getireyim burdan NBA yönetimine, artık o kadar yabancılaştı ki NBA, Uluslararası Oyuncular ve Amerikalı oyuncular arasında bir maç da yapılabilir.. Gelelim bombaya...

Maç güzeldi falan diyenin alnını karışlarım.. 3. çeyreğin başında sızmışım zaten, Shaq'ın Duvar Howard ile geçtiği maytabı canlı olarak izleyemedim.. Maçında en güzel anı oymuş zaten.. Genelde herkes aynı görüşte. Ama bence çok daha önemli bir mevzu vardı maçta:



Bu adam, NBA'in gelmiş geçmiş All-Star'a en çok uyan adamı.. Baby Shaq, Vince ve Jason Williams'a paso kartı versinler bence, yıllarca onlar oynasın, şenlendirsin ortalığı.. Yoksa bu All-Star Tim Duncan'ın panyalı şutlarıyla, Ming'in topu potanın içine bırakmasıyla olcak iş değil.. Resmen sıkıldım yahu.. Nerde o eski All-Starlar demek istiyorum...

2 uzatmalı oynanan Jordan'ın son All-Star'ı..
1998-1999 All-Star'ları..
1993-1994 All-Star'ları..

Oturalım onları izleyelim bari.. Maçı anlatacağımı zannediyorsanız, yukarıyı bir daha izleyin, çok daha güzel zaman geçirin bence..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

1 Yorum

  1. Can Gorkem Unal |

    Ya tamam Duncan uygun değil All-Star eğlencesine anladık ama bu kadar da uğraşma yavrucakla ayrıca 1999'da All-Star yapılmadı :))

     

Yorum Gönder