Blackberry Desktop Manager 5.0.1 ile Doğrudan Internet!

2

Saat: 15:09 | Yazar: Burak Doğan


Evet bende bir Blackberry kullanıcısıyım.. Ve bir süredir de teknolojinin nimetlerinden faydalanabilmek için sevgili netbook ile Blackberry Bold'u mu kaynaştırmaya çalışıyorum. Telefon yanımızdaysa 3G sayesinde internet artık bizimle bunu anladık. Peki ya Blackberry mizi modem olarak nasıl kullancağız da internete bağlanacağız..

Bunun için her Türk gencinin uyguladığı sistemle başlıyorduk 2 gün önceye kadar.. Google! Ardından Blackberry Bold modem olarak nasıl kullanılır diye yazıp çıkan yönergeler ile Blackberry'i modem olarak tanıtıp, Bluetooth bağlantısını yapmayı başarabildikten sonra bilmemne ayarlarını alıp cart curt kodlarını bir yerlere yazıp dua etmeye başlıyorduk..

Ama artık gördük ki, RIM, Desktop Manager'i 5.0.1'e güncelleyerek bu sorunu kökten çözmüş.. Bilgisayarınıza Desktop Manager 5.0.1 kurduktan sonra, her zamankinden farklı olarak bir kutu daha çıkıyor karşımıza. IP Modem.

IP Modem'e tıkladıktan sonra, Avea sistem ayarlarının otomatik olarak tanıtıldığını görebiliyoruz. Turkcell ayarları için yapmamız gereken çok basit. IP Modem'e tıkladıktan sonra Özel Profil Ekle'yi seçin, ardından çıkan bölüme Profil Adı olarak Turkcell, erişim noktası için de internet yazın. Sonrası çok daha kolay! Bağlan tuşuna basmak...

Artık Netbook'um 3G'lenmiş durumda keyifli bir şekilde geziyor.. Bunun ayarlarını da tabii ki ben bulmadım.. Destekleri için tüm www.blackberry.gen.tr ekibine teşekkür ediyorum.. Şayet Blackberry Desktop Manager 5.0.1'i de indirmek isterseniz, şu adresten linklerine ulaşabilirsiniz..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. bahisforum.gen.tr |

    Teşekkür bizden Burak Bey :)

     
  2. Burak Doğan |

    Google'dan arama yapıp, sonuca kendi sitenizden ulaşmak! Paha biçilemez!

     

Yorum Gönder